سفارش شماره 5667 در حوزه در تاریخ 16-10-1404 و ساعت 21:06 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5454 در حوزه وکیل، دیه در تاریخ 09-10-1404 و ساعت 09:26 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5452 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 09-10-1404 و ساعت 09:12 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5430 در حوزه در تاریخ 08-10-1404 و ساعت 11:10 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5413 در حوزه وکیل، دعاوی چک و سفته در تاریخ 07-10-1404 و ساعت 17:45 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5399 در حوزه در تاریخ 07-10-1404 و ساعت 11:38 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5383 در حوزه وکیل، مهریه در تاریخ 06-10-1404 و ساعت 22:33 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5379 در حوزه روانشناس، مشاوره کودک و نوجوان در تاریخ 06-10-1404 و ساعت 21:38 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5348 در حوزه در تاریخ 06-10-1404 و ساعت 10:54 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 5331 در حوزه در تاریخ 05-10-1404 و ساعت 17:40 در وضعیت اتمام شده می باشد.
لودینگ

جدایی برای رسیدن به آرامش

بسیار غمگینم

دسته بندی: سوالات افسردگی تاریخ ثبت: 1404-10-06
  • جواب اکرم بهرامی کرکوندی مشاور روانشناس مشاورتل

میتونم بپرسم چه اتفاقی باعث شده غمگین باشی دوست داری درموررش صحبت کنی من هستم

جواب موثر بود؟
    اکرم بهرامی کرکوندی
    اکرم بهرامی کرکوندی

50 مشاوره موفق

مشاوره با این مشاور
  • جواب سیما منصوری روانشناس مشاورتل

روزتون بخیر،کاش یکم بیشتر برامون میگفتید که چند سالتونه؟شغلتون چیه؟ایا اتفاق خاصی افتاده که احساس غمگینی دارید؟از کی این احساسو دارید؟تا بتونم راحتتر راخنماییتون کنم

جواب موثر بود؟
  • جواب لیلا راستان روانشناس مشاورتل

سلام دوست عزیز غم یک هیجان است احساس غم بی‌دلیل، حالتی از ناراحتی، دل‌مردگی، یا پوچی است که بدون محرک مشخصی (مثل از دست دادن عزیزان یا شکست) بروز می‌کند. باید بررسی شود این علایم میتونه ناشی یک افسردگی خفیف در شما باشد که بهتر است دقیق ار مورد بررسی و درمان قرار بگیرد

جواب موثر بود؟
جميله فخاريان
پیشنهاد ویژه مشاورتل
دکتر جميله فخاريان (روانشناس)
62 مشاوره موفق

دكتري روان شناسي دارم و استاد دانشگاه هستم و پروانه اشتغال از سازمان نظام روان شناسي و پروانه مشاوره طلاق دادگستري نيز دارم در زمينه زوج درماني /پيش از ازدواج/كودك و نوجوان /فردي/و طلاق كار ميكنم مشاوره تلفني و متني مي دهم

دریافت مشاوره
فرحناز یوسفی
فرحناز یوسفی (روانشناس)
103 مشاوره موفق

فرحناز یوسفی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی.-مشاوره بزرگسال و نوجوان در زمینه های اضطراب، افسردگی، وسواس، دو قطبی، نشخوار فکری و...-مشاوره تحصیلی و شغلی-بهبود عملکرد حافظه با تکنیک های نوین- مشاوره پیش از ازدواج.ش پروانه:29466

دریافت مشاوره
اکرم بهرامی کرکوندی
اکرم بهرامی کرکوندی (مشاور روانشناس)

کارشناس مددکاری اجتماعی خانواده_ترم ۴ارشد روانشناسی بالینی(فقط پایان نامه ودفاع ) سابقه فعالیت مشاوره اعتیاد درکمپ وفردی درحوزه ی افسردگی ،اضطراب ووسواس وروابط مشاوره فردی تلفنی، سابقه ی دوسال کار در مرکز خشونت وآسیب آتنا

دریافت مشاوره
الهام چمن ارا
الهام چمن ارا (روانشناس)
64 مشاوره موفق

سلام من الهام چمن آرا ، روانشناس بالینی عضو سازمان نظام روانشناسی و دارای پروانه اشتغال تخصصی ( ۹۹۶۵) ، با دانش تخصصی در زمینه تشخیص و درمان اختلالات روانی و مشاوره های تخصصی هستم. تجربه و دانش خود را در زمینه های مشاوره پیش از ازدواج ، درمان اختلالت افسردگی و اضطراب، بحران های دوران نوجوانی و مشکلات خانواده ها با نوجوانان به کار می گیرم. باور دارم هر فرد حق دارد زندگی سالم ، متعادل و با کیفیتی داشته باشد. در مشاوره تلفنی و آنلاین با ایجاد فضایی امن، حمایتگر و تخصصی، تلاش می کنم بهترین راهکارهای علمی و کاربردی را در اختیار مراجعان قراردهم و آنها را در مسیر بهبود سلامت روانی همراهی کنم. هدف من ارتقای سلامت روان جامعه و کمک به افراد در رسیدن به تعادل و آرامش در زندگی است.

دریافت مشاوره
محمد مهدی بشیری
محمد مهدی بشیری (مشاور روانشناس)
54 مشاوره موفق

من محمد مهدی بشیری هستم، کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده و دارای پروانه اشتغال از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره به شماره 21159. بیش از 3 سال سابقه فعالیت دارم و در این مدت در زمینه های مشاوره فردی، مشاوره خانواده و زوجی و مشاوره پیش از ازدواج ، همچنین آموزش مهارت‌های زندگی کار کرده‌ام. جلسات مشاوره را به صورت آنلاین و تلفنی برگزار می‌کنم.

دریافت مشاوره
معصومه (بهار) ساعدکاظمی
معصومه (بهار) ساعدکاظمی (روانشناس)
91 مشاوره موفق

بهاره ساعدکاظمی روان شناس بالینی ، تخصص در حیطه های مشاوره فردی،مشاوره پیش از ازدواج، زوج درمانگر،خانواده درمانگر و سکستراپیست از استعدادهای درخشان در هر مقطع عضو انجمن روان شناسی امریکا (APA) عضو انجمن علوم رفتاری امریکا عضو سازمان نظام روان شناسی ایران عضو دپارتمان طرحواره درمانی ایران عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علمی روان شناسی خانواده ی ایران دارنده ی سرتیفیکیت یونسکو در حیطه ی استعداد یابی. دو مقاله ی بین المللی چاپ شده در civilica. مترجم کتابی با عنوان ؛ نقاب زدایی اختلال شخصیت خودشیفته .

دریافت مشاوره
شایان شادبخت
شایان شادبخت (روانشناس)
72 مشاوره موفق

دانش آموخته رویکرد تحلیلی (روانپویشی فشرده کوتاه مدت ISTDP) از دانشگاه شهید بهشتی، برگزاری بیش از ۱۰۰۰ جلسه رواندرمانی فردی و خانوادگی، ترجمه متون تخصصی در حوزه های روانشناسی و جامعه شناسی، منتقد سابق فیلم در نشریه و مجله فیلم نگار.

دریافت مشاوره
سید مهدی میرهادی
سید مهدی میرهادی (روانشناس)
51 مشاوره موفق

باسلام:مهدی میرهادی هستم کارشناس ارشد روان شناسی بالینی. دارای شماره نظام روان شناسی 23396 از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره. در زمینه های مشاوره فردی، مشاوره خانواده، مشاوره اعتیاد و بازتوانی، درمان اختلالات اضطرابی، استرس، افسردگی، سوگ، و همچنین آموزش مهارت های تاب آوری، آموزش سبک زندگی، آموزش پیش از ازدواج و آموزش به زوجین فعالیت دارم.. جلسات مشاوره را به صورت تلفنی و حضوری برگزار می کنم.

دریافت مشاوره
فریبا حیدری
فریبا حیدری (روانشناس)
69 مشاوره موفق

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی عضو سازمان نظام روانشناسیعضو دپارتمان طرحواره درمانی کشور۶ سال سابقه رواندرمانگری

دریافت مشاوره

سوال خود را بپرسید

برای دریافت مشاوره رایگان، سوال خود را با دقت اینجا بنویسید.

حتما شماره صحیح را وارد نمایید، پاسخ سوال شما پیامک خواهد شد.

حداکثر 128 کاراکتر
برای پیامک پاسخ (محرمانه)
حداکثر 1024 کاراکتر
0 / 1024
دسته بندی سوالات:
تگ های مرتبط:
نماد اعتماد

دارای نماد اعتماد

پرداخت امن

پرداخت امن

مشاور 1
مشاور 2