درخصوص شرکت لیزینگ خودرو
سلام ببخشید میشه لطفا راهنمایی بفرمایید خواهشا سال ۹۱سمند ال ایکس از ایران خودرو خریدم ۱۶۲۰۰ مبلغ ۸۵۰۰تومان نقدا پرداختم طی ۴تاچک ۲۳۰۰ تومنی هم بابت الباقی مبلغ از پدرم چک گرفتم ۳تاشون سروقت پرداخت کردم چک اخر مدتی تاخیر داشت. که ماشین توقیف کردن وبه یک پارکینگ بردن که خدا شاهده هرچی تو ماشین داشتیم حتی عینک من دزدیده بودن. من رفتم لیزینگ وبا خواهش تمنا والتماس ماشین ترخیص کردم مشکل مالی وبیماریم که گفتم مبلغی که بابت جریمه دیرکرد ۲ماهه بخشیدن ولی مبلغ هزینه دادرسی ازمن گرفتن که بعدش هم چک پاس کردم. سند هم دست خودمون بود. دیگه بدهی به ایران خودرو نداشتم چندسال پیش دوباره تماس پشت تماس که مبلغ جریمه دیرکرد چک را پرداخت نکردیم. ومبلغ ۲۸۰۰تومان بدهکاریم الان دوباره دارن تماس میگیرن که مبلغ ۸تومن بدهکاریم اگه پرداخت نکنیم حکم توقیف خودرو را میگیرن من چکار کنم خدا شاهده الان ماشینم چندماهه باطری نداره پول خرید باطری ندارم. اینا تا کی میخوان علنا از این مردم به هر نحوی دزدی کنن. داروغه ناتینگ هام دیگه اینجوری پول زور نمیگرفت من الان چکار کنم زنگ زدن پدرم که ۸تومن از حسابت کسر میکنیم. من چکار کنم.
دسته بندی: سوالات دعاوی شرکت ها تاریخ ثبت: 1404-10-07
محسن حاجی آبادی (وکیل)
وکیل پایهیک دادگستری با بیش از ۶ سال سابقه وکالت و ۲ سال تجربه داوری در مؤسسه حقوقی. فعال در دعاوی حقوقی، کیفری، خانواده، طلاق، مهریه، ملکی و کلاهبرداری. ارائه خدمات شامل مشاوره حقوقی، نگارش اوراق قضایی و پیگیری پروندهها. امکان ارائه مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری.
دکتر هادی توکلی (وکیل)
مشخصات حرفهای: وکیل پایه یک دادگستری با ۲۲ سال سابقه وکالت در زمینههای حقوقی و کیفری دانشآموخته دکتری حقوق کیفری و جرمشناسی متخصص مشاوره حقوقی و وکالت در پروندههای پیچیده و استراتژیک تخصصها و حوزههای وکالت: وکالت در پروندههای جرایم رایانهای و سایبری وکالت در پروندههای کیفری و جنائی وکالت در پروندههای ابطال علامت و گواهینامه ثبت اختراع وکالت در پروندههای اخلال در نظام اقتصادی و شرکتهای هرمی مشاوره حقوقی تخصصی در کسبوکارهای استارتاپی و شرکتهای نوپا نگارش و تنظیم انواع قراردادهای استارتاپی: قرارداد موسسین استارتاپ، NDA، NCA، SHA، ESOP مشاوره حقوقی در دعاوی ارز دیجیتال، وب3، بلاکچین و کرادفاندینگ مشاوره حقوقی در دعاوی فریلنسر و مدیر پیمان مشاوره حقوقی قراردادی نوین و قراردادهای بازرگانی و تجاری فعالیتهای علمی و پژوهشی: مولف چندین کتاب تخصصی در زمینه حقوق کیفری، مالکیت فکری و استارتاپ نگارش مقالات علمی داخلی و بینالمللی مولف کتاب «ثبت اختراع و مالکیت فکری با رویکرد استارتاپ» سوابق مدیریتی و رسانهای: مدیر وبسایت تخصصی وکیل استارتاپ ارائه مشاوره حقوقی تخصصی به استارتاپها و کسبوکارهای اینترنتی
بهروز ربیعی (وکیل)
وکیل پایهیک با بیش از ۵ سال تجربه در دعاوی کیفری، خانواده، حقوقی و ثبت. متخصص در ارائه مشاوره دقیق، تحلیل سریع پرونده، و تنظیم حرفهای شکواییه، دادخواست و لایحه. امکان مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری با پاسخگویی شفاف و کاربردی.
سلمان غفرانی کجانی (وکیل)
سلمان غفرانی کجانی هستم، فوق لیسانس حقوق در رشته جزا و جرمشناسی و دارای پروانه وکالت به شماره ۱۹۶۳ از کانون وکلای گیلان. بیش از ۴ سال سابقه فعالیت دارم و در طول این مدت با وکالت در دعاوی کیفری، حقوقی و خانواده، نگارش اوراق قضایی و ارائه مشاوره حقوقی کار کردهام. خدمات خود را به صورت آنلاین / تلفنی / حضوری ارائه میکنم.
دکتر وحید قلی پور عباسی (وکیل)
دکتر وحید قلی پور هستم وکیل پایه یک دادگستری در شهر تبریز و آماده ارائه مشاوره و خدمات در زمینه حقوقی، کیفری و خانواده، طرح دعاوی و دفاع در محاکم دادگستری، تنظیم و نوشتن اظهارنامه، دادخواست، شکواییه و کلیه لوایح و قراردادهای حقوقی
سوال خود را بپرسید
برای دریافت مشاوره رایگان، سوال خود را با دقت اینجا بنویسید.
حتما شماره صحیح را وارد نمایید، پاسخ سوال شما پیامک خواهد شد.
- روانشناسی 197
- افسردگی 24
- استرس و اضطراب 11
- اختلال دو قطبی 1
- اختلال خواب 3
- فوبیا 0
- اختلال عصبی 9
- اختلال خلقی 0
- سایر اختلالات شخصیتی 9
- خودشناسی 6
- ناامیدی 6
- مشاوره روانشناسی طلاق 8