سفارش شماره 2391 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 29-05-1404 و ساعت 14:40 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2387 در حوزه در تاریخ 29-05-1404 و ساعت 07:05 در وضعیت پرداخت شده و در انتظار بررسی می باشد. سفارش شماره 2385 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 28-05-1404 و ساعت 16:53 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2384 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 28-05-1404 و ساعت 15:30 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2368 در حوزه در تاریخ 26-05-1404 و ساعت 22:19 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2362 در حوزه وکیل، کیفری در تاریخ 26-05-1404 و ساعت 14:40 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2361 در حوزه وکیل، کیفری در تاریخ 26-05-1404 و ساعت 14:00 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2345 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 25-05-1404 و ساعت 22:31 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2342 در حوزه در تاریخ 25-05-1404 و ساعت 19:16 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 2339 در حوزه در تاریخ 25-05-1404 و ساعت 09:22 در وضعیت اتمام شده می باشد.
لودینگ

همسرم هیچ مسئولیتی توی خونه قبول نمی‌کنه. احساس می‌کنم همه بار زندگی رومه

ما ۵ ساله ازدواج کردیم و یه بچه ۳ ساله داریم. من هم کار می‌کنم هم تقریباً همه کارای خونه با منه. همسرم وقتی میاد خونه انتظار داره غذا حاضر باشه، خونه مرتب باشه، بچه هم سرحال. خودش یا پای تلویزیونه یا گوشی. اگه بخوام ازش کمک بخوام می‌گه خسته‌م یا می‌ندازه گردن من که تو زنی! حس می‌کنم فقط من دارم زندگی رو می‌چرخونم. واقعاً دارم خسته می‌شم. چیکار کنم که بفهمه زندگی مشترکه و من برده‌اش نیستم؟

دسته بندی: سوالات رابطه عاطفی تاریخ ثبت: 1404-04-22
  • جواب اشرف محمدی فرشی روانشناس مشاور تل

پژوهش های خانواده درمانی نشون میده که شفافیت نقش ها و تقسیم متعادل مسئولیت‌ها می‌تونه باعث افزایش احساس رضایت زندگی و کاهش فرسودگی عاطفی بشه. پیش از هر گفتگو ابتدا احساسات و نیازهای خودتون رو روشن کنین. آیا بیش از حجم کار، احساس نادیده گرفته شدن دارید؟ بعد در فضایی آرام بدون اتهام یا مقایسه از جملات"من" استفاده کنید. مثلا: وقتی همه کارها رو تنها انجام میدم احساس خستگی و فشار می کنم، نیاز دارم تو هم تو کارها شریک باشی، یعنی بیان احساس، نیاز و درخواست. بعد با هم فهرستی از کارها تهیه کنین و بر سر انجامشون توافق کنین، توصیه می‌کنم از کارهای کوچک شروع بشه تا احتمال همکاری و مشارکت افزایش پیدا کنه.

جواب موثر بود؟
  • جواب محمد مهدی بشیری مشاوره روانشناس مشاور تل

سلام اینکه هر فردی در خانواده و رابطه عاطفی چه میزان مسئولیت را دارد میتواند در پذیرش نقش دیگران و رفتار آنان سهیم باشد. به نظر می‌رسد یک مرز بندی نامشخصی در خانواده شما شکل گرفته است که سبب شده شما به یک کارگزار تمام وقت تبدیل شوید. بهتر این مرزبندی تصحیح شود و اجازه بدهیم دیگران به مسئوایت هایشان بپردازند. به صورت فردی مشاوره بگیرید

جواب موثر بود؟
  • جواب روانشناس بهرامی روانشناس مشاور تل

سلام، وقتی بخش زیادی از مسئولیت‌های خانه، کار و کودک بر دوش یک نفر باشد، خستگی و احساس نابرابری طبیعی است. گفت‌وگوی شفاف و مشخص کردن وظایف مشترک، آموزش مهارت‌های همکاری و تعیین مرزهای سالم می‌تواند کمک کند تا شریک زندگی درک کند زندگی مشترک نیازمند تلاش دوطرفه است. مشاوره روانشناسی زوجین می‌تواند برنامه عملی برای توزیع مسئولیت‌ها و کاهش استرس ارائه دهد.

جواب موثر بود؟
شما هم رایگان سوال خود را بپرسید.
دسته بندی سوالات:

برای دریافت مشاوره فوری، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

درخواست مشاوره
شما می توانید از طریق زیر کانال های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید:
نماد اعتماد

دارای نماد اعتماد

نماد اعتماد

پرداخت امن