مسائل دوران ازدواج
همسرم قبل از من ازدواج کرده ۵سال تو عقد بوده بعد فوت همسرش یکسال گذشت دوباره با من ازدواج کرد اوایل ازدواج ازش خواستم راجب گذشته به من چیزی نگی چون تو روحیه من تاثیر داره یه مسئله پیش اومد که مجبور گذشته رو برام تعریف کن خانوادههای از گذشته تعریف کردن که خیلی همو میخاستن آخه زنش خودکشی کرده بود به دلایلی عکساشم دیدم حالا از ذهنم نمیره بیا. تو فکرم ذهنم درگیرش دارم اذیت میشم چطوری چیکار کنم که یادم بره ؟
دسته بندی: سوالات رابطه عاطفی تاریخ ثبت: 1404-10-06
دکتر جميله فخاريان (روانشناس)
دكتري روان شناسي دارم و استاد دانشگاه هستم و پروانه اشتغال از سازمان نظام روان شناسي و پروانه مشاوره طلاق دادگستري نيز دارم در زمينه زوج درماني /پيش از ازدواج/كودك و نوجوان /فردي/و طلاق كار ميكنم مشاوره تلفني و متني مي دهم
فرحناز یوسفی (روانشناس)
فرحناز یوسفی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی.-مشاوره بزرگسال و نوجوان در زمینه های اضطراب، افسردگی، وسواس، دو قطبی، نشخوار فکری و...-مشاوره تحصیلی و شغلی-بهبود عملکرد حافظه با تکنیک های نوین- مشاوره پیش از ازدواج.ش پروانه:29466
اکرم بهرامی کرکوندی (مشاور روانشناس)
کارشناس مددکاری اجتماعی خانواده_ترم ۴ارشد روانشناسی بالینی(فقط پایان نامه ودفاع ) سابقه فعالیت مشاوره اعتیاد درکمپ وفردی درحوزه ی افسردگی ،اضطراب ووسواس وروابط مشاوره فردی تلفنی، سابقه ی دوسال کار در مرکز خشونت وآسیب آتنا
الهام چمن ارا (روانشناس)
سلام من الهام چمن آرا ، روانشناس بالینی عضو سازمان نظام روانشناسی و دارای پروانه اشتغال تخصصی ( ۹۹۶۵) ، با دانش تخصصی در زمینه تشخیص و درمان اختلالات روانی و مشاوره های تخصصی هستم. تجربه و دانش خود را در زمینه های مشاوره پیش از ازدواج ، درمان اختلالت افسردگی و اضطراب، بحران های دوران نوجوانی و مشکلات خانواده ها با نوجوانان به کار می گیرم. باور دارم هر فرد حق دارد زندگی سالم ، متعادل و با کیفیتی داشته باشد. در مشاوره تلفنی و آنلاین با ایجاد فضایی امن، حمایتگر و تخصصی، تلاش می کنم بهترین راهکارهای علمی و کاربردی را در اختیار مراجعان قراردهم و آنها را در مسیر بهبود سلامت روانی همراهی کنم. هدف من ارتقای سلامت روان جامعه و کمک به افراد در رسیدن به تعادل و آرامش در زندگی است.
محمد مهدی بشیری (مشاور روانشناس)
من محمد مهدی بشیری هستم، کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده و دارای پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به شماره 21159. بیش از 3 سال سابقه فعالیت دارم و در این مدت در زمینه های مشاوره فردی، مشاوره خانواده و زوجی و مشاوره پیش از ازدواج ، همچنین آموزش مهارتهای زندگی کار کردهام. جلسات مشاوره را به صورت آنلاین و تلفنی برگزار میکنم.
معصومه (بهار) ساعدکاظمی (روانشناس)
بهاره ساعدکاظمی روان شناس بالینی ، تخصص در حیطه های مشاوره فردی،مشاوره پیش از ازدواج، زوج درمانگر،خانواده درمانگر و سکستراپیست از استعدادهای درخشان در هر مقطع عضو انجمن روان شناسی امریکا (APA) عضو انجمن علوم رفتاری امریکا عضو سازمان نظام روان شناسی ایران عضو دپارتمان طرحواره درمانی ایران عضو انجمن علوم اعصاب ایران عضو انجمن علمی روان شناسی خانواده ی ایران دارنده ی سرتیفیکیت یونسکو در حیطه ی استعداد یابی. دو مقاله ی بین المللی چاپ شده در civilica. مترجم کتابی با عنوان ؛ نقاب زدایی اختلال شخصیت خودشیفته .
شایان شادبخت (روانشناس)
دانش آموخته رویکرد تحلیلی (روانپویشی فشرده کوتاه مدت ISTDP) از دانشگاه شهید بهشتی، برگزاری بیش از ۱۰۰۰ جلسه رواندرمانی فردی و خانوادگی، ترجمه متون تخصصی در حوزه های روانشناسی و جامعه شناسی، منتقد سابق فیلم در نشریه و مجله فیلم نگار.
سید مهدی میرهادی (روانشناس)
باسلام:مهدی میرهادی هستم کارشناس ارشد روان شناسی بالینی. دارای شماره نظام روان شناسی 23396 از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره. در زمینه های مشاوره فردی، مشاوره خانواده، مشاوره اعتیاد و بازتوانی، درمان اختلالات اضطرابی، استرس، افسردگی، سوگ، و همچنین آموزش مهارت های تاب آوری، آموزش سبک زندگی، آموزش پیش از ازدواج و آموزش به زوجین فعالیت دارم.. جلسات مشاوره را به صورت تلفنی و حضوری برگزار می کنم.
فریبا حیدری (روانشناس)
کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی عضو سازمان نظام روانشناسیعضو دپارتمان طرحواره درمانی کشور۶ سال سابقه رواندرمانگری
سوال خود را بپرسید
برای دریافت مشاوره رایگان، سوال خود را با دقت اینجا بنویسید.
حتما شماره صحیح را وارد نمایید، پاسخ سوال شما پیامک خواهد شد.
- روانشناسی 197
- افسردگی 24
- استرس و اضطراب 11
- اختلال دو قطبی 1
- اختلال خواب 3
- فوبیا 0
- اختلال عصبی 9
- اختلال خلقی 0
- سایر اختلالات شخصیتی 9
- خودشناسی 6
- ناامیدی 6
- مشاوره روانشناسی طلاق 8