سفارش شماره 6319 در حوزه روانشناس، مشاوره فردی و توسعه فردی در تاریخ 30-11-1404 و ساعت 19:32 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6278 در حوزه در تاریخ 28-11-1404 و ساعت 11:24 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6264 در حوزه روانشناس، مشاوره کودک و نوجوان در تاریخ 27-11-1404 و ساعت 18:14 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6262 در حوزه وکیل، دعاوی ارث در تاریخ 27-11-1404 و ساعت 13:55 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6261 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 27-11-1404 و ساعت 13:11 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6260 در حوزه در تاریخ 27-11-1404 و ساعت 13:01 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6259 در حوزه در تاریخ 27-11-1404 و ساعت 12:58 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6252 در حوزه در تاریخ 27-11-1404 و ساعت 09:13 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6248 در حوزه وکیل، حقوقی در تاریخ 26-11-1404 و ساعت 22:41 در وضعیت اتمام شده می باشد. سفارش شماره 6247 در حوزه در تاریخ 26-11-1404 و ساعت 22:39 در وضعیت اتمام شده می باشد.
لودینگ

گوشیم سرقت شده وباسیم کارتم ازطریق دیوار کلاهبرداری شده وسیم کارتم مسدود شده ضمنا همون لحظه اعلام سرقت شده باگزارش پلیس 110

سلام و عرض ادب حدود 2 سال پیش ظهر پنجشنبه گوشی من رو دزدیدند و همون لحظه با 110تماس گرفتم مامور پلیس در محل حاضر شد و گزارش کتبی نوشت و امضاگرفت و اظهارداشت پیگیری‌ برای گوشیت بی فایده است غالبا پیدا نخواهد شد ومن یکشنبه یعنی دو روز بعد سمکارت جدید گرفتم یه هفته بعد یک نفر با لهجه بلوچ بامن تماس گرفت و اظهارداشت شما ازمن کلاهبرداری کردی و فهمیدم سارق گوشی همون ظهر پنجشنبه از طریق دیوار و گرفتن بیعانه ازاین فرد ساده بلوچ مبلغ 1م کلاهبرداری کرده (بنابه اظهارات فرد بلوچ) بهرحال ۵ روز بعد سیم کارتم مسدود شد با دریافت یک پیامک از مخابرات مبنی بر درخواست پلیس فتا و فرداش به پلیس فتا مراجعه کردم باشرح ماجرا برای مامور مستقر درآنجا اما ایشان اظهار داشت که پلیس فتای زاهدان درخواست مسدودی سیم شمارو داده ومن پیگیری نکردم ودراین مدت ازسیم کارت برادرم استفاده میکردم حال باتوجه به اینکه من فقط همون یک سیم کارت رو داشتم والان مسدوده نمیتونم سیم کارت دیگری خریداری کنم چون زمان خرید باید یک سیم کارت بنام خودم داشته باشم تا پیامک فعال سازی ارسال شود حال چگونه باید برای رفع مسدودی سیم کارتم اقدام نمایم ممنون از راهنماییتون

دسته بندی: سوالات کلاهبرداری تاریخ ثبت: 1404-11-18
اکرم بهرامی کرکوندی
اکرم بهرامی کرکوندی (مشاور روانشناس)
66 مشاوره موفق

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران وکارشناسی مددکاری اجتماعی خانواده درمانگر روابط بین فردی،مشاوره فردی با رویکرد طرحواره وتخصص در زمینه ی درمان افسردگی،اضطراب ووسواس با رویکرد cbt مشاوره فردی اعتیاد وخانواده ی اعتیاد دارای سال ها سابقه در این زمینه وسابقه ها چندین سال کار در مرکز آسیب وخشونت آتنا اینجام تا کمک کن رابطه ی خوبی با خودت ودیگران بسازی

دریافت مشاوره
محمد مهدی بشیری
محمد مهدی بشیری (مشاور روانشناس)
70 مشاوره موفق

من محمد مهدی بشیری هستم، کارشناسی ارشد در رشته مشاوره خانواده و دارای پروانه اشتغال از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره به شماره 21159. بیش از 3 سال سابقه فعالیت دارم و در این مدت در زمینه های مشاوره فردی، مشاوره خانواده و زوجی و مشاوره پیش از ازدواج ،همچنین آموزش مهارت‌های زندگی کار کرده‌ام. جلسات مشاوره را به صورت آنلاین و تلفنی برگزار می‌کنم.

دریافت مشاوره

سوال خود را بپرسید

برای دریافت مشاوره رایگان، سوال خود را با دقت اینجا بنویسید.

حتما شماره صحیح را وارد نمایید، پاسخ سوال شما پیامک خواهد شد.

حداکثر 128 کاراکتر
برای پیامک پاسخ (محرمانه)
حداکثر 1024 کاراکتر
0 / 1024
دسته بندی سوالات:
تگ های مرتبط:
نماد اعتماد

دارای نماد اعتماد

پرداخت امن

پرداخت امن

مشاور 1
مشاور 2