مزایای استفاده از مشاوره روانشناسی حمله عصبی

  • 3 دقیقه

حمله عصبی لحظه‌ای است که دنیا ناگهان متوقف می‌شود و تمام هستی شما به یک نقطه کوچک و هراسناک فشرده می‌گردد. لحظه‌ای که نفس‌هایتان تنگ می‌شود و احساس می‌کنید از درون متلاشی خواهید شد. در دنیایی که استرس و اضطراب مهمان همیشگی زندگی ما شده‌اند، فهمیدن مکانیزم‌های حملات عصبی و راه‌های مدیریت آن‌ها بیش از هر زمان دیگری ضروری است. هدف ما روشن کردن تاریکی‌های ناشناخته حملات عصبی است. ما می‌خواهیم نشان دهیم که این تجربه نه یک نقص، بلکه واکنشی طبیعی از سیستم دفاعی بدن است.

بررسی و مشاوره روانشناسی حمله عصبی

حتماً بارها از خود پرسیدید چرا بعضی افراد دچار حمله عصبی می شوند و مشاوره روانشناسی حمله عصبی تا چه حد ضروری است؟ بعضی مواقع به هر علتی و به صورت ناگهانی کنترل بدنتان از اختیار شما خارج شده و اضطرابی ناشناخته شما را فرا می گیرد. به این حالت ناگهانی بدن که به قلب فشار می آورد و نفس هایتان را به شماره می اندازد، حمله عصبی می گویند. حمله عصبی روی روح و روان فرد تا جسم او اثرات عمیق تری می گذارد. برای مقابله با این واکنش ناخودآگاه بدن باید عوامل آن را خوب شناخت و مدیریت کرد. همه ما باید نسبت به این پدیده اطلاعات لازم را داشته باشیم تا بتوانیم در مواقع حساس از بروز اتفاقات ناگوار جلوگیری کنیم. اولین مرحله در مدیریت این پدیده شناخت نشانه ها و درک عوامل آن می باشد.

برای دریافت مشاوره فوری، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

مشاوره روانشناسی حمله عصبی برای این پدیده، قبل و بعد از دچار حمله شدن امری ضروری است. ما در این مقاله به بررسی این پدیده، عوامل ایجاد آن و میزان نیاز به مشاوره روانشناسی حمله عصبی می پردازیم، پس با ما همراه باشید.

ماهیت حملات عصبی1

ماهیت حملات عصبی یا پانیک

حمله عصبی و دلایل آن

روانشناسی حمله عصبی از آن جهت که این پدیده ریشه در روان فرد دارد، بسیار تأثیرگذار است. اما در ابتدا باید به این سوال که حمله عصبی چیست، پاسخ داده شود. این پدیده وضعیتی روان شناختی می باشد که کاملاً ناگهانی و شدید ظاهر می شود. حس ترس، اضطراب همراه با تپش قلب، تنگی نفس، لرز و... همگی در کنار هم در این پدیده بروز می کنند. بروز این حمله ریشه در خیلی عوامل دارد که اکثر آن ها روحی می باشند. استرس زیاد، سابقه خانوادگی، عوامل روانی و بعضی بیماری ها که از نظر جسمی بدن را دچار مشکل می کنند همگی می توانند از دلایل بروز این حملات باشند. این حملات معمولاً کوتاه مدت با اثراتی بلند مدت هستند. مشاوره روانشناسی حمله عصبی می تواند تا حدودی به فرد در کم کردن اثرات حمله کمک نماید.

مشاوره روانشناسی حمله عصبی برای افرادی که در محیط های تنش زا بزرگ شده اند بسیار مفید واقع می شود. این افراد بیشتر در معرض حمله عصبی قرار می گیرند و با علم روانشناسی حمله عصبی می توان تا حدودی اثرات این حملات روی فرد را پایین آورد.

عوامل و دلایل حملات عصبی1

ریشه حملات عصبی

ریشه حملات عصبی از نظر روانشناسی حمله عصبی

روانشناسی حمله عصبی این حملات و میزان بروز و اثرات آن ها را در افراد مختلف متفاوت می داند و بعضی عوامل دخیل در این تفاوت را به ما معرفی می نماید.

۱– عوامل ارثی و ژنتیکی

این عوامل مهمترین نقش را در بروز حملات عصبی در افراد مختلف بر عهده دارند. مشاوره روانشناسی حمله عصبی به فردی که از نظر ژنتیکی قابلیت این را دارد که دچار حمله عصبی شود، کمک می کند که از استرس و سایر عوامل روحی این حملات فاصله بگیرد. به این شیوه از احتمال بروز حمله عصبی در فرد جلوگیری می کند.

۲– به هم خوردگی تعادل شیمیایی مغز

در بعضی افراد انتقال دهنده های عصبی مغز دچار نوسان شده و مشکلاتی مانند حملات عصبی، افسردگی و اضطراب را پدید می آورند.

برای دریافت مشاوره فوری، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

۳– اتفاقات و تجربه های ناگوار زندگی

مشاوره روانشناسی حمله عصبی به این افراد هم می تواند کمک های مفیدی کند. افرادی که در زندگی شخصی خود دچار مشکلاتی مانند: جدایی یا مرگ عزیز، تجاوز، تصادف و ... شده اند، بیشتر در معرض بروز حملات عصبی قرار می گیرند. مشاوره روانشناسی به این افراد در پذیرش مشکلات کمک کرده و احتمال بروز حمله عصبی را در این افراد پایین می آورد.

۴– قرار گرفتن در موقعیت های خاص

بعضی موقعیت ها مانند گیر کردن در آسانسور و یا رفتن به ارتفاع ممکن است در فرد زمینه های بروز حمله عصبی را مهیا نمایند. افرادی که از قبل فوبیای بعضی موقعیت ها را دارند با مراجعه و استفاده از مشاوره روانشناسی حمله عصبی، می توانند تا حدودی این ترس را کنترل کرده و خود را در برابر بروز حملات عصبی مقاوم نمایند.

برای دریافت مشاوره فوری، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

۵– مصرف و همچنین ترک ناگهانی بعضی مواد مخدر

بیشتر افرادی که به سمت مواد مخدر یا مواد نیکوتین دار می روند، در معرض بروز حملات عصبی قرار می گیرند. اما ترک ناگهانی و بدون برنامه این مواد هم خود عواقبی دارد که بروز حملات عصبی یکی از آن ها می باشد. این افراد باید تحت نظر پزشک اقدام به ترک نموده و با استفاده از مشاوره روانشناسی حمله عصبی احتمال بروز این حملات را به حداقل برسانند.

از نظر علم روانشناسی حمله عصبی شناخت و درک عوامل و دلایل بروز حملات عصبی در جلوگیری و رفع حملات نقش مهمی دارند. مشاوره روانشناسی حمله عصبی نقش این عوامل را در بروز حملات برای فرد روشن کرده و راههای جلوگیری از بروز این حملات را به فرد آموزش می دهد. اینکه فردی که زمینه های بروز حملات عصبی را دارد بتواند به تنهایی و بدون مراجعه به روانشناس مشکلات خود را حل نماید و از ایجاد حملات جلوگیری نماید، کار سخت و بعیدی می باشد.

علائم حملات عصبی1

انواع و علائم حملات عصبی

انواع حملات عصبی

حملات عصبی به چندین نوع با ویژگی های خاص خود تقسیم می شوند، با شناخت و مشاوره روانشناسی حمله عصبی می توان بهتر آن ها را مدیریت نمود.

انواع حملات عصبی عبارتند از:

۱– حملات وحشت زدگی
۲– حملات ناشی از اضطراب
۳– حملات واکنشی: این حملات در زمان رویارویی فرد با یک ترس قبلی رخ می دهند.
۴– حملات وسواسی: این حملات ناشی از افکار وسواسی می باشند.
۵– حملات شبه بدنی: این نوع حملات شبیه به بیماری های جسمی هستند اما در واقع ریشه در روان و اعصاب فرد دارند.
۶– حملات اجتماعی: حملات اجتماعی در موقعیت های اجتماعی مختلف ممکن است برای فرد اتفاق بیفتند، مانند صحبت با بعضی افراد.

لزوم مشاوره روانشناسی حمله عصبی

لزوم مشاوره روانشناسی حمله عصبی

کلام آخر و لزوم مشاوره روانشناسی حمله عصبی

تشخیص احتمال بروز حملات عصبی و علت آن ها در یک فرد را می توان با استفاده از مشاوره روانشناسی حمله عصبی انجام داد. اینکه بدانید ممکن است شما در معرض حمله عصبی قرار بگیرید، خیلی روی نحوه جلوگیری و کنترل شما روی اثرات این حملات تأثیر دارد. ما در این مقاله تمامی اطلاعات لازم در مورد حملات عصبی و علت آن ها را آورده ایم، شما با مطالعه مقاله می توانید تا حدودی احتمال بروز این حملات در خود را حدس بزنید. اگر تمایل داشتید برای جلوگیری از بروز حملات عصبی و همچنین عواقب این حملات می توانید از مشاوره روانشناسی حمله عصبی استفاده کنید.

مشاوره روانشناسی تخصصی

زمان قیمت پرداخت
30 دقیقه 140,000 تومان دریافت مشاوره فوری
60 دقیقه 230,000 تومان دریافت مشاوره فوری
90 دقیقه 290,000 تومان دریافت مشاوره فوری
  • کارشناسی ارشد مشاوره
  • مجرب و متخصص
  • حل مشکلات رایج

مشاوره روانشناسی فوق تخصصی

زمان قیمت پرداخت
30 دقیقه 230,000 تومان دریافت مشاوره فوری
60 دقیقه 360,000 تومان دریافت مشاوره فوری
90 دقیقه 480,000 تومان دریافت مشاوره فوری
  • دکتری مشاوره
  • بالاترین سطح علمی و تخصص
  • حل مشکلات پیچیده و حساس

سئوالات متداول

حمله عصبی وضعیتی ناگهانی از اضطراب شدید است که با علائمی مانند تپش قلب، تنگی نفس و لرز همراه است.

استرس، عوامل ژنتیکی، تروماهای روحی، مصرف مواد و قرار گرفتن در موقعیت‌های خاص می‌توانند باعث حمله عصبی شوند.

بله، مشاوره روانشناسی می‌تواند به شناسایی علل، آموزش تکنیک‌های مقابله و کاهش علائم حمله عصبی کمک کند.

اگر حملات عصبی به طور مداوم زندگی روزمره شما را مختل می‌کنند، مراجعه به متخصص توصیه می‌شود.